Valpkurs/Grundkurs

För att tillvaron med en hund ska bli enkel, behaglig och säker behöver både hund och husse/matte ha lite grundläggande kunskaper. Barbro Börjessons fyra lätta steg är konceptet vi arbetar med. Målet är att man efter genomgången kurs har en hund som kan gå ordentligt i koppel, kommer på inkallning, kan parkeras, låter sig hanteras i olika situationer samt att man har en god kontakt mellan hund och förare.  Vi individanpassar innehållet, och ser en vinst i att det är olika störningsnivåer.
Alla åldrar, både valpar och vuxna hundar. 
Din hund måste vara grundvaccinerad, dvs vid 3 månader, därefter vid ca 1 år, därefter var tredje år.
Inte samma dag varje vecka, läs schemat nedan. Detta beror på att Roger arbetar inom vården, och vi har anpassat tiderna så att vi kan vara två instruktörer. 
6 deltagare, den som känner av minsta förkylningssymptom stannar hemma, avstånd och handhygien gäller. 
Plats: Gårdlösa Brogård, se flik Kontakt/Hitta hit
Instruktörer: Ulrika och Roger Berge
Kurstid: 5 x 45 minuter
Tisdagen den 29 juni
Måndagen den 5 juli
Måndagen den 12 juli
Tisdagen den 20 juli
Tisdagen den 27 juli
Tider: 17.30 eller 18.30
Skriv i din anmälan om det är någon av dessa tider (ej dagar) som du absolut inte kan. Vi fördelar er med hänsyn till detta. 
Pris: 1600 inkl moms, kursavgiften sätts in på plusgiro 73 12 11-9 , HB Brogård Hund & Utbildning, eller på Swish 123 020 67 55.  skriv ert namn på inbetalningen. Ni räknas som anmälda först när ni har betalat. Vid eventuell övertalighet återbetalar vi kursavgiften snarast.  
Därefter skickar ni ett mail till
ulrika@osterlenshundskola.se .
Vi behöver namn, telnr, ras/raser på hunden (om det är känt), ålder på hunden samt vilken kurs ni vill gå. Vi återkommer till er med besked veckan efter påsk. 
 

Hunnakärringen själv