Fortsättningskurs

För dem som redan gått en kurs hos Österlens Hundskola, eller hos instruktör med liknande inriktning och som vill ta träningen ett steg längre. Vi kommer att arbeta med fritt följ, stadga med störningar m.m. Vi kommer även att flytta ut träningen till andra miljöer.
Din hund måste vara grundvaccinerad, dvs vid 3 månader, därefter vid ca 1 år, därefter var tredje år.
Inte samma dag varje vecka, läs schemat nedan. Detta beror på att Roger arbetar inom vården, och vi har anpassat tiderna så att vi kan vara två instruktörer. 
Max 6 deltagare, den som känner av minsta förkylningssymptom stannar hemma, avstånd och handhygien gäller. OBS! Endast en förare per hund. Pandemilagen gäller. 
Plats: Gårdlösa Brogård, se flik Kontakt/Hitta hit
Instruktörer: Ulrika och Roger Berge
Kurstid: 5 x 45 minuter
Torsdagen den 22 april 
Onsdagen den 28 april
Torsdagen den 6 maj
Torsdagen den 13 maj (Kristi himmelfärd)
Torsdagen den 20 maj
Tider: 17.30, 18.30 eller 19.30.
Skriv i din anmälan om det är någon av dessa tider (ej dagar) som du absolut inte kan. Vi fördelar er med hänsyn till detta. 
Pris: 1600 inkl moms, kursavgiften sätts in på plusgiro 73 12 11-9 , HB Brogård Hund & Utbildning, eller på Swish 123 020 67 55.  skriv ert namn på inbetalningen. Ni räknas som anmälda först när ni har betalat. Vid eventuell övertalighet återbetalar vi kursavgiften snarast.  
Därefter skickar ni ett mail till
ulrika@osterlenshundskola.se .
Vi behöver namn, telnr, ras/raser på hunden (om det är känt), ålder på hunden samt vilken kurs ni vill gå. Vi återkommer till er med besked veckan efter påsk.